Inca un Teo de la Cafe Deco

Face bancuri despre cum ar fi bine sa omori pe oameni. Diferenta pare a fi ca in timp ce Teo iti spune teai prins frate ca sa iti dai seama unde era poanta, Dragos iti spune nu rade tovarase ca sa iti dai seama unde era poanta. 

In fine, poanta era ca sa omori oameni.

Hai sa va zic si eu cateva bancuri deale lui Dragos Bucurenciu, ecologist si umanist eminente: Cum mergeam cu masina, am dat peste un caine, HA HA HA, cu masina, peste el HA HA HA, si se schelalaia, HA HA HA, nu rade tovarase, asa ca am mai dat o data, HA HA HA HA, nu rade tovarase. 

Si inca unu: Cel mai misto cand tai capu la pisici e sa le si dai foc la coada ca sa vezi cum zburda apoi si fara cap! HA HA HA, nu rade tovarase, teai prins frate? 

Nemai pomenit supliment la umorul bucurecitean. Repede, sa ii dea cineva omului asta o slujba la Catavencu!

5 Responses to Inca un Teo de la Cafe Deco

  1. Ramona spune:

    Ah, da, Bucurenci e un baiat pe al carui umor si baietii de la Monty Python ar fi invidiosi, cat despre talentul sau literar….poate doar Beckett…..mmmnu, nici Beckett, poate Kafka……mmmmm….mai bine Agheev, ca e in bransa. Din nou, ne intelegem noi!

  2. RMN spune:

    si e si servirea proasta

  3. turnavitu spune:

    Mia placut candtaicapulapisici !

  4. balauru spune:

    Ce aveti bre cu Buciulica? El zice clar ” first the gays…” 🙂

    poponicii au umorul lor….muriti de oftica ca el e selebriti si voi nu 🙂

    frustratilor !!!!!

  5. Gabriela Savitsky spune:

    nam auzit de bucurenci da daca tu zici ca scrie bancuri bune, o sa ma interesez. eu zic ca la Catavencu, nu, da ar putea la Agamita, sau cum e el sadic, mai bine la Pristanda, sa numere steaguri.

Lasă un comentariu