Ce tampiti sunt politisti

Ce nunteleg eu in filme. Este unu care e criminal in serie cum am vazut si in filmu ala cu Taxatoru care lam mai povestit. Si este un politist care vrea sa il gaseasca. Si politistu zice ca aproape ca stie cine e criminalun serie da ca ii mai lipseste o bucatica din puzzle casa aiba imaginea completa. Sintre timp criminalu asta mai omoara cateva femei.

Pai esti tampit mey? Ca daca mai ai de cat o piesa aiai ultima piesa din puzzle si e clar unde trebuie sa o pui. Poate ca mai trebuie sa o rotesti un pic ca nu se nimereste din prima da cat poate sati ia asta? Sau sa zicem ca no gasesti piesa cai pierduto. Da se vede imaginea destul de clar daca lipseste decat o bucata. Mai ales dacai puzzle din ala cu multe piese mai mult de o suta sa zicem. Sau sa zicem ca nu te duce mintea sati dai seama de imaginea completa. De obicei imaginea care trebuie so vezi e pe cutie. Da inteleg ca tu vrei sa fi cinstit si nu vrei sa trisezi sau vrei sa rezolvi puzzleu in mod etic si corect, du uite domne pe cutie cantre timp mor oameni.

Reclame

12 Responses to Ce tampiti sunt politisti

 1. morbo spune:

  ai probabil un iq mai mare decat mine. eu mai greu m-as fi ganditla asa ceva, chit ca am auzit si io expresia.

 2. matusalem spune:

  Pai mey daia mor femeile alea ca prostu cauta serial chilar ca nare cracu bun si nui merge jocu.

 3. AnaAyana spune:

  Problema e alta. Poliţaiu în sinea lui ştie cine-i criminalul dar nu are dovezi. Cu alte cuvinte, se uită la puzzle, ştie cum arată per total dar degeaba.

 4. Barbosu Eugen spune:

  deţ rait doctor uatson
  ps: vezi ca cica daca atunci cand te intreaba ceva un „om al legii”, tu privesti in stanga, pe el l-a educat psihologul ce explica in carti colorate ca-i semn ca minti ca folosesti partea de creier care-ti da cu imaginatia asa ca sa te uiti in dreapta cand el sta in fata ta sa priceapa ca pui logicul la contributie (cand cineva se uita in stanga probabil verifica tocul pistolului sub haina, tic intalnit des tot la „oameni ai legii”, dar la ceilalti adica depinde acum de care parte a cortinei de catifea te situezi, kgb sau cia -mai poti fi si sri da’ asta n-are importanta). vechile trucuri dara se uita greu.

  a si nu se zice tampiti se zice „mentali ce lingi”

 5. Mihai spune:

  politistii nu este tampiti. tampiti este politisti. atunci cand a fost sa se defineasca politisti oamenii au ales sa foloseasca termenul tampiti caci acela nu era inca ocupat. de asemenea tot ce seamana cu politisti se identifica cu tampiti, mey people! 😉

 6. cipslim spune:

  da ma ce destept esti tu, si restu filmului cu ce sa fie daca’l gajbeste asa repede?
  Fa tu un film de 2 ore care sa se termine in 10 minute, na!

 7. Geaxi Marius spune:

  aa am vazut si io filmu asta ma

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: