Sondaj de opinie

In cate zile credeti co sa ma baneze Mircea Popescu depe blogu lui? Ca pana acuma macar calitatea asta o are Mircea Popescu asta daca altele nare ca numa banat depe blogu lui si ma lasat sa las ce comenturi am avut eu chef. Calti casa nu dam nume ca Gramo si Tiberiu Ogasanu una doua pac cu banarea de cum leam spus ceva ce nu lea convenit. Da acuma lucrurile osa se schimbe. Deci?

a) Intrun numar de zile
b) Cinei domne Mircea Popescu ca eu nu stau prin tribunale?
c) La colectia aia tampita aia de cretinatati pretentioase ii spui tu blog?

Reclame

32 Responses to Sondaj de opinie

 1. Petrov spune:

  nush ca nu mai stiu cine-i popescu de mult.

 2. Mihai spune:

  daca te baneaza inseamna ca iei bani de la el. 😀

 3. Geaxi Marius spune:

  Mihai e un geniu, viitor economist.

 4. cipslim spune:

  Deci Popescu e prea principial mey tristule, sa te baneze.
  Si in plus de ce nai banato pe vita?

 5. Noa ma, te-o banat ?

  (Ca asa ma gindesc ca ar fi frumos, daca tot behai incintat de ce idei deosebite ti-or traznit tie in chelie sa-ti si asumi cind se dovedeste ca te-ai avintat ca sageata, da’ ai cazut ca balega. Nu, nu e un proverb, e o zicala.)

  • dadatroll spune:

   Nuti merge bine canu ma mai lasa sa vad de cat unu pe zi. Da gasesc eu un calculator cu IP nou si le bag toate la comenturi. Nude alta dam inteles dela un filozof care sta mai mult prin tribunale nu dau nume da se intelege ca esti tu ca chestia asta cu drepturile de autor e deja deprimata si ca savem dreptu sa citim tot cea scris cineva fara sa platim. Cauta ca e acolo la tine in arhiva. Ca arhiva e gratis nu trebuie sa platesti cinci coco caso vezi. Bine ca ca de obicei asta nu tise aplica si tie si la familia ta ca nare varsta. La alti care e scritori deadevarati numai trebuie sa se aplice.

 6. dadatroll spune:

  Raspunsu corect a) intrun numar de zile.

  Vrei sa fi si tu banat depe blogu lui Mircea Popescu? Simplu. Dute la el pe blog si lasa la comenturi tot articolu care la scris si pe care cere bani casal vezi. Ca vorba aia nu se exista drepturi de autor ca Mircea Popescu nu crede in ele. Bine ca el nu crede in ele pentru alti care e fraieri si vite nu pentru el care e supra om.

  • mihai spune:

   da’ mu te-a banat, ma gandesc, ca am vazut ca mai poti comenta acolo. cred ca te-a filtrat sa nu poti trece un numar de caractere mai mare decat o cifra alesa de catre el. ca la concursurile alea cu proza lui arhi scurta.

   • dadatroll spune:

    Cred co sa le pun la mine pe blog.

   • mihai spune:

    =)) asa sigur te va bana! si o sa te mai dea si in judecata ca el are copyrightul. dar priveste partea buna a lucrurilor: o sa ai ocazia sa stai la povesti cu nicolae robu & co prin tribunale. ;))

   • dadatroll spune:

    Da sunt convins. Ca el nu crede in copyright. Da bine da asta pentru restu lumi ca in copyrightu lui crede. Cum crede si ca maicasa e singura femeie din Romania care nui vita.

 7. animal00 spune:

  de care ban?

 8. cipslim spune:

  deci mey, poate nu te baneaza, da daca da peste tine sigur iti sparge fatada, fii atent aici….
  Adica radem glumim futem platim ce cacat de treaba e asta, ca de-acuma o sa te apuci sa faci spam numa deadracu ca sa te baneze.
  Acuma inteleg spiritul civic de care vrei sa dai dovada,da nu fii nici tu bulangiu.

  • dadatroll spune:

   Nu mey nui spirit critic sau cum ii spui. Ii ca omu asta ii atata de fals ca fie e ceva parodie dupa cineva fie e ceva personaj ridicol din ceva povestire moralizatoare.

   Exemplu: „Toata lumeai vita. Da nu eu. Si toate femeile sunt vite. Da nu mama. Cum iti permita mai vita sa ii spui lui mama cai vita? Ca uite si mama ma sunat sa ma intrebe cum isi permite o vita ca tine sa o faca pe ea vita. Nu mey, toata lumea IN AFARA DE MINE SI MAMA e vita, neam inteles?”

   Acuma, alt exemplu: drepturile de autor sunt caca. Toata lumea ar trebui sa aiba dreptu sa citeasca pe oricine pe gratis. Astai parerea lui Mircea Popescu nu am timp sa o caut acuma dar e acolo pe blog. Cauta in arhiva cai pe gratis. Da asta inseamna si ca poti sal citesti pe Mircea Popescu pe gratis? Nu mey vita. IN AFARA DE MIRCEA POPESCU drepturile de autor sunt caca. Alea ale lui Mircea Popescu sunt beton sunt inscrise in constitutie nu alta.

   • mihai spune:

    bine mey… adineauri a zis ca pana prin doispe mii sau prin zece mii, noi oamenii om consuma toata materia de pe planeta asta. si tot pe acolo afirma ca lui i se pare ca, corelat cu anii estimati inainte, noi, omenirea, vom captura o stea, captandu-i energia cu ajutorul panaourilor solare…

    scuza-mi cacofonia…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: