Esti vita sau om?

Dati testu. E simplu. Lam luat de pe siteul la Marcel Popescu asta cel mai mare viteaza roman in viata si nu. Si singuru carea reusit sa iasa om la acest test.

Deci sa zicem ca la tine in clasa au prinso uni pe o tipa si o violeaza. Ce faci?
a) Te duci si o violezi si tu
b) Iti inveti la geogra

Gandestete bine ca apoi nu mai poti sa schimbi raspunsu. Sii important.

Ai raspuns a)? Bun, esti o vita!
Ai raspuns b)? Bun, esti o vita!

Ha ha, esti o vita orice ai raspuns.

Deci atunci poate ca va intrebati cum dea iesit Marcel Popescu asta om si nu vita? Pai e simplu: el nu sia dat testu asta ca el nu era in clasa. Ha ha ha, nui asa ca te spargi pe tine de ras? Nu era, domne, si atunci sigur ca era om. Poate ai vrea si tu acuma sa fi zis asta ca nu erai in clasa, da e prea tarziu, ca ai raspuns fie a) in care caz esti vita fie b) in care caz esti vita. Deci esti vita si Marcel Popescu blogar si filozoafar nu e.

Noroc cu dadatroll care am descoperit ca unu Marcel Popescu asta are o mama si doi ca mama la Marcel Popescu era de fapt in clasa. Nu pe bune. Si ce credeti ca raspuns ea? a) sau b)? Pai sunteti fraieri care nu vati dus la scoala de filozofie dela Cluj! Ca mama la Marcel Popescu nu trebuie sa raspunda. De ce? Ca nare varsta! Ce mama dracului de varsta am scos eu si de unde? Nu stiu, intrebatil pe Marcel ca el e cu astea. Da nu trebuie sa sil dea si prin urmare doar ea si Marcel Popescu nu sunt vite. Voi restu sunteti. Ha ha ha ce vite tampite sunteti. MUUU MUUUU. Va place fraierilor?

In grozava lui marinimie de om care nu e vita, Marcel Popescu a si aceptat sa isi dea testu, chiar daca nu era in clasa. Si ce credeti ca raspuns? a) sau b)? Nu mey fraiere. A raspuns c) ca el se duce si iese din clasa si il aduce pe director. Vedeti ca voi sunteti vite? La c) nu vati gandit! Bine, acuma, ca in cazu de fata, directoru e deja in clasa si el o violeaza pe tipa asta si la usa e dirigintele cu toporu in mana si ii taie pe aia care vrea sa iese. Da asteas genu de detali cu care Marcel Popescu nusi bate capu. Alea e pentru vite. Detali. Si pentru securisti ca mine.

Mare viteaz. Numa mira ca a scris Cojbuc nu stiu ce poezie inspirata din faptele lui Marcel Poescu de vitejie. Vezi asa puteti sa faceti si voi, ca Marcel Popescu si mama lui si tata lui care au aceptat sa moara cu toporu la diriginte in cap si cu toate astea au iesit din clasa. Vorba aia, au aceptat sa moara casa ne dam seama ca suntem vite si ei e oameni. Ca celalaltu care tot asa a murit pentru pacatele noastre, da spre deosebire, ala ne iarta. Marcel Popescu asta nu.

Te intrebi atunci daca Marcel Poepscu si familia lui de eroi au murit atunci luptanduse cu comunisti prin sa zicem 82, cine ii scrie blogu la Marcel Popescu? Genu de detali din astea reflecta gandirea unui comunist. Sau securist, sau amandoi, ca mai erau si din astia, nu ia omorat Mircea Popescu chiar pe toti.

Anunțuri

25 Responses to Esti vita sau om?

 1. Barbosu Eugen spune:

  vez caicilea teo pacalit cera el deghizat in femeie deci decat sa bage mai bine ia castai spirit adevarat de sacrificiu nu sa fugi ca fricoasan fata p ericolului.
  uita siacuma o zis marcel badea pe antena ntro seara ca ii unu securist care sencoarda la vecinsu de bloc ca ce daca team batut fa dai sarit ca broasca sai facut ca mar(t)ian popescu ca nimeni nui pasa. acuma ar putea prostopopescu asta sal omoare pe fostu securistu cai garantez ca daca nu lasa urme de sperma la locu crimei can celelalte violuri, nici un politai no sal caute ca toata lumeai da dreptate la criminalu ala care face dreptate ca betmen. io maine uit toata ziua la stiri ca trebe sa anunte revenirea lu betmen.

  daia zic ca adica bine o ziso el bine si mult ca lar chema pe director sa participe da no mai zis ca asto fost pentru placerea lui sporita casi vorba aia pastele dela cap senpute si cand vara ditamai directoru capu mai ca simte si el ca so facut dreptate si la junioarele alea violaten vis pe blogu dela iel
  nu raspund inca la sondaj ca mai gandesc la mama lui care era si aia saracan chinurile facerii lungita pe catedra da asa io trebuit dacai vita

 2. Hahahaha bai cand ajung io imparatu’ lumii si peste tot Levantu’ sa-mi amintesti sa te decorez cu ceva.

 3. fleurdulys spune:

  Hm. Mircea Popescu e noul Gramo?

  • dadatroll spune:

   Da, e un fel de combinatie. La fel de profund si de incapatanat ca Gramo si la fel de arogant si tupeist cu aere de superioritate ca Tudor Chirila. Si cu la fel de multa minta ca Casa Loco. Toti trei.

 4. cipslim spune:

  Eu as spune a da mie ca se lasa cu injuraturi. Si daca zici a nu are cum sa fii vita. Macar de-un taur comunal tat scoti. Si C scot telefonul, filmez, vand la ProTV si ma scot de-o guma unde-i?
  Acuma ce faci ca 3 posturi numai de Popescu scrii si de un singur post de la el?

 5. matusalem spune:

  Taica, nu stiu ce te uiti matale la mopul asta de buda pe numele lui marcel popescu. Lasal in cacat ca si asa nu mai scoti nimic din el, gata, e rebut, e dus cu pluta, cu vaca la pascut, acum nu stiu daca cu masa sau cu tacsu, cu vasla pe ulitza, da e dus. Ducase.

 6. Barbosu Eugen spune:

  marcel popescu se pare ca nui numa om cii si finlandez.pacat caia nor auzit inca de el
  daca traiaacuma 20 dani el pusca numa el singur fo 200 de rusi dupa carele lasa si la alti si el sapuca de blog sa ne povesteasca de faptele lui de vitejie da patuncea
  si bagan blogu lui din 1960 i.e.n. si poezi de cosbuc povesti de petre inspires cu si directiva numaru saispe a toasarului nicolae ceau sescu

  pacat ca nu so putut ca iel so nascut 200 de ani mai tarziu co fost masa constipata da sa nu credeti cumva cai cu 200 de ani mai inapoiat dimpotriva

 7. io aş vré sa fiu un pui de ghibol alb…

 8. Mihai spune:

  am facut testul lu’ popescu si mi-a iesit ca is vita. pacat ca nu se poate publica pe wall-ul din facebook.

  e greu testul acesta, practic popescu iese singurul care nu-i vita.

 9. Barbosu Eugen spune:

  acuma tio pus ceva link dp youtube sati arate care dreptate
  am gasit siio balada lu mircea pupescu o dau saci ca poate la el pe blog naccepta soricum nui rau so mai repete:

 10. teaca spune:

  Întrebări de la un naiv: wtf e Marcel Popescu? Şi ce legătură are cu blogul lui Mircera Popescu? Şi în general, ce e un Popescu?

  • dadatroll spune:

   Deci e simplu. Sti cum facea maicata si taicatu MUUUU MUUUUUUUU MUUUUUU? Vezi, Mircea Popescu a fost singuru om care sa prins dece: ca e vite! Neaparat sal citesti blogu lui ca cine stie ce mai afli despre familia ta.

   Da familia lui nu e de vite. Dece? Ca nu se pune, mey, siacuma discutam de familia ta, care e vite! Degeaba protestezi, dute vezi ca intransingentu nacepta scuze de la nimeni. Bine, mai putin mama la Mircea Popescu si tata la Mircea Popescu. Care na fost vite. Da tactu a fost! Pam pam!

 11. John Galt spune:

  Nu e adevarat, nu ai cum sa ai copyright. Esti un impostor daca spui asta. Si un bou.

 12. matusalem spune:

  Ai vazut tu mop de buda cu sex?

  • dadatroll spune:

   Nu da am vazut sex cu un mop de buda. Da sa nu intram acuma in detali. Ca detali te face securist. Lipsa de detali gen Obama e ca Hitler si toti romani e vite mai putin Mircea Popescu mama la Mircea Popescu si tata la Mircea Popescu te face ne securist, si om ca doar noi fi vita, vezi mai nainte.

 13. – Bă, sunteţi aproape nebuni, parol!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: