Scandalos

Numai intro republica bananiera ca tara noastra se putea intampla asa ceva.

Basescu vrea sa tina un spici cand o sa inceapa scoala la 15 septembrie si sa se dea pe internet in toate scolile din Romania. Nu numai asta da elevi sunt obligati sa asculte spiciul si sa citeasca in prima zi de scoala fragmente din alte spiciuri deale lui Basescu. Care lea tinut cu alte ocazi. Apoi trebuie toti sa se grupeze si sa discute in ce fel il pot ei ajuta pe Presedintele Basescu ca asa isi ajuta tara. Si sa isi trimita scrisori sau emailuri unu la altu in care sa isi propuna un anumit fel in care sal ajute pe Basescu.

Deci ar trebui sa ne fie rusine ca traim intro astfel de tara in care Basescu asta se comporta chiar ca si Ceausescu. Mai ales la aia carea votat cu el.

Reclame

10 Responses to Scandalos

 1. diacritica spune:

  da’ nu-ncepea pe 14, anu’ ăsta?
  sau serviciile l-au tras în ţeapă pe preşedinte şi-l trimit să ţină spiciuri a doua zi, când toţi copiii sunt la ore şi dau deja primele lucrări de control?

 2. dadatroll spune:

  In fine, cand incepe ca nu stiu. Nare importanta ziua sau tara. Eu oricum nu ma duc la scoala din prima saptamana ca nare rost ca oricum nu se invata nimica. Parca vad ca nici in a doua saptamana nu se invata nimica ca se instaleaza portretele pe pereti.

 3. diacritica spune:

  aha. că tocma’ mă gândeam să-ţ’ sugerez să-ţ’ iei scutire pentru prima zi de şcoală, ca să nu te ştreseze domnu’ Băsescu. sau chiar pe toată săptămâna.
  şi mai zic că poate-ţ’ iei scutire pe toată prima lună, să nu vă ducă ăştia la practică agricolă după ce puneţ’ portretele pe pereţi.

 4. Tara noastra este republica semiprezidentiala asa ca produce prezidentiale si nu banane. Este o republica cu munti si vai frumoase asa ca a facut si Ceuasescu ceva bun. Dar n-a facut banane ca l-au impuscat. Asa ca sa nu mai spui ca Basescu e ca alalalt.

 5. diacritica spune:

  Dar n-a facut banane ca l-au impuscat.

  Greşit.
  Corect este „N-a făcut banane, de-aia l-au împuşcat.”.

  😀

 6. 1morning spune:

  eu nu stiu care-i problema cu productia romaneasca de banane..eu o astept cu drag mereu cand se anunta ptr ca bananele sunt f sanatoase- ar putea sa le dea si in scoli prin programul „laptele si banana”!

 7. cristian spune:

  in spiritul acestui post, va rog sa popularizati acest anunt :
  http://www.alvalia.ro/blog/?p=987

 8. Extra3OO spune:

  Un ananas e mult mai fioros, oricum.

  ..

  L’autre metode de multiplication c’est par la tere. Alors, pour ça, on „coup la tete” (:P) donc là, le l’ananas étant l’ennemi jure de la „gelatine”, avec .. ce qui s’est „ferme” – et pour ca il faut bien garder toujours a „l’intérieur”. Si no, on risque d’avoir quelques écheques (adica DO NOT FAIL).

  Courage, tje Cowardly dog, Il n’y en a plus longtemps. On va decupe la tete, et je suis desoleé..

  Daca asta a patit ananasul, voi imaginativa ce va pati banana?

  😀

  Stefapan e securist.

 9. Extra3OO spune:

  Ah, era sa uit:

  On la base de le l’ananas il fait un petit peu jeux, et apres ça, on va enlever les feuilles, o va veiller les petit feuilles, tout les feuilles qui se chevauchent a la tete. Alors normalement pas de raisins mais quelques petites exubérances (de saint antoine) qui sont la. Pas trops, evidement, mais moyen suficament pour pouvant planter a la derrierè

  Si uite asa apare criza mondiala. On va plante directement icy, et on va attende, plusieurs semaines, et votre l’ananas on va commencer a va pousse a la base.

  On va bien.

  ..

  Si uite asa Mecanismul Baloanelor Financiare de l’Ananas au fost explicate.

  🙂

 10. protectia copilului spune:

  Ro e republica bananiera? Eu stiam ca e pepeniera. Sau harbuziera. Sau lubenitiera. Sau cantalupeniera 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: