Recesiune in Romania cel mai tare banc striptis

Ca nui asa cu toti stim ma rog noi astia mai intelepti nu zic ca chiar oricine nu vreau sa jicnesc pe nimeni persoanele de fata se exclud vorba aia ca nui frumos sa barfesti pe nimeni cat ar fi el de nui asa sa zicem cum se zice din popor vorba aia populara de la noi de la tara ca vorba aia romanul sa nascut la sat si romanul sa nascut poet. Poetul nepereche al sufletului romanesc sa nascut la sat! Deci ce ziceam? Da ca toata lumea stie cum ar veni ca prin urmare noi cu totii noi insine casa zic asa nu alti casa nu dau vina pe alti care se stiu eu nu mai trebuie sa ii numesc casa nui fac de rusine pe ei. Dar ar trebui sa le fie rusine numai ca asai romanu cum zice si vorba aia din batrani sau ma rog nu stiu dacai din batrani ca de unde sa stiu dacai din batrani sau tineri da important e ca e o vorba parerea mea si cum ziceam teai prins? Oricum nu despre asta vorbeam aici pe blog deci nui la of topic asa ca nare rost sa ardem gazul de pomana sau cum ar veni pomana porcului. Si Pastele Cailor.

Reclame

8 Responses to Recesiune in Romania cel mai tare banc striptis

 1. razvan spune:

  Zi asta repede și invers.

 2. Lorena Lupu spune:

  ăsta parcă ar fi monolog teatral. 😀

 3. 1morning spune:

  Deci personaju e vanghelie

 4. 1morning spune:

  Deci aici nu trebuie ghicit personaju? Poate m-am pripit si nu era el dar cand am vazut „gaz de pomana ” si „pomana prostului” mi-am zis ca tre sa fie Vanghelie ca numai el da de pomana la prosti

 5. George Valah spune:

  Da, oricine poa sa dea solutii! Sa te vedem pe tine, le-ai da drumu pe piata, asa, pe gratis? Guvernantii au si ei fete, frate, sotii, gagica, costa! Asa ca nu te mai da mare, ca nu stii! Dai o bere cat stam de vorba?

 6. fotostefani spune:

  De Vulcanescu sa nu te atingi ca te rup. E iubitul meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: