O ide geniala de Ziua Pamantului

Deci pompieri din California au avut o ide geniala cu ocazia Zilei Pamantului carea fost ieri. Cum sa ajute ei cel mai mult la a salva planeta? Pai sau gandit sa reduca consumul de apa la zero in timpul incendilor. Un studiu a aratat ca atunci cand sunt incendi pompieri au tendinta sa consume cea mai multa apa. Pompieri ar fi putut ei sa reduca consumul de apa si in alte feluri, de exemplu sa nusi mai spele masinile de trei ori pe zi sau sa nu se mai stropeasca cu furtunu de apa cand e caldura mare afara. Dar studiul a aratat ca atunci se consuma putina apa si ce sens are sa economisesti putina apa cand poti sa economisesti multa apa. Ca daca e sa economiseasca sa economiseasca mult, nu putin. Casa se salveaza planeta.

O alta sursa de economi e ca din moment ce numai pot folosi apa la stingerea incendilor pompieri au decis nici sa nu se mai duca pana la locul incendiului ca nau ce face acolo. Ca pe morti poate sai identifice si politia si pe aia raniti ii duce oricum salvarea. Astfel se economiseste o gramada de benzina, inca o victorie impotriva incalziri globale. Plus casa nu mai vorbim de poluare sonora si blocarea traficului. Cea ce arata ca in primu rand o fapta buna aduce dupa sine altele si in al doilea rand ca California e un exemplu de urmat in cea ce priveste lupta impotriva incalziri globale.

Doctori acum se gandesc sa urmeze exemplul pompierilor si sa nu mai faca operati decat de apendicita si polipi, ca aleas ieftine, si nu si de creier si de cord si alte prosti cares scumpe.

Reclame

8 Responses to O ide geniala de Ziua Pamantului

 1. teoctist spune:

  California uber alles!

 2. Bebiku spune:

  prietene invata sa scrii …. asa nimeni nu o sa iti citeasca blogu` …. ma chinui 1 ora sa citesc … doamneeee…

 3. Ralusili spune:

  Pai se explica ..frateeee..ca si noi suntem agramati!!
  🙂

 4. Probabil ca daca ai scrie mai corect din punct de vedere gramatical si te-ai exprima putin mai bine ai aveai mai mult de 10 cititori in fiecare zi 😉

 5. George Valah spune:

  Asta a fost adevarata! Asa e la California,la noi, da si prin Katanga am auzit ca se duc cu galeata la cismea, ca de mult nu se mai da apa la blocurile alea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: