Obama sia cerut scuze

Obama a avut de curand o intalnire foarte productiva, afabila, cu strangeri de mana, zambete, schimb de cadouri si batai pe spate cu un grup de nazisti celebri cum ar fi Goering, Hess, Donitz, Ribbentrop, Borman, Rosenberg si alti care sau mai gasit pe acolo. Acestia au acuzat America pentru marea nedreptate de la Nuremberg, sau cum ii zic americani Tribunalul de la Nuremberg. Un taran cioban cauboi ca Bush poate lear fi spus una de la obraz la distinsi domni si sar fi facut de rusine, insa Obama sia cerut scuze pentru Tribunalul de la Nuremberg. A spus ca el nici macar nu sa nascut la vremea aia asa ca nui corect ca cineva sa dea vina pe el pentru marea nedreptate comisa de America la sfaristul razboiului. In plus, presedintele Tribunalului nici macar nu era american, ca era britanic. Obama sia mai cerut scuze si pentru Debarcarea din Normandia, campania incununata de suces din Africa, batalia castigata din Ardennes si altele care sau intamplat cand el nu se nascuse deci nui corect sa se dea vina pe el.

Obama a mai spus ca el nu avea decat sase ani cand sau eliberat ostatici din Iran asa ca sa nu se dea vina pe el, ca el nici macar na scris toata opera lui Dostoievschi si ca el nici macar nu sa nascut cand sa inventat penicilina asa ca nui el de vina ca au supravietuit atatia oameni.

Anunțuri

12 Responses to Obama sia cerut scuze

 1. "domnisoara mea spune:

  tu mai stii de cratima? macar titlul scrie corect!

 2. dadatroll spune:

  Tu sa stai la cratita OK?

 3. fleurdulys spune:

  Da’ pentru crimele Inchizitiei si-a cerut scuze? Sau pentru ca romanii i-au batut pe daci?

  • dadatroll spune:

   Deci in primu rand ca romani nu iau batut pe daci. Pentru ca precum se stie din istorie romani nau pierdut niciodata nici un razboi. Si cum daci si romani sunt romani, daci nau avut cum sa piarda razboiul cu romani. Si nici romani pentru ca romani sunt romani si romani nau pierdut niciodata nici un razboi. Prin urmare sa terminat egal.

  • dadatroll spune:

   Si in al doilea rand asta cu inchizitia sau ce mai e eu nu le am cu astea ca astea sunt din istoria universala si la aia nu ma pricep ca acolo lucrurile sunt mai complicate, ca unele tari au pierdut razboaie. Numai Romania na pierdut nici unul nici o data. Deci istoria noastra e mai simpla si deci eu nu mai la aia ma pricep.

 4. 1morning spune:

  hey, ai auzit ca Sean Penn a spus ca dadatroll e impotent?

 5. Barbosu Eugen spune:

  randu nostu sa ne cerem scuze păntru obama

 6. Barbosu Eugen spune:

  şi tu săi ceri scuze lu gramo cănai mai zis nimica dăiel

 7. protectia copilului spune:

  Mai bine si-ar cere scuze pentru Coca-Cola.

 8. 1morning spune:

  De fapt poate Obama a facut bine ca si-a cerut scuze de la Goering, Hess, Donitz, Ribbentrop, Borman, Rosenberg si restul care mai erau pe-acolo ptr ca daca nu erau ei noi nu aveam azi un imn al turismului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: