Ce bou e Bush asta

Acuma sa vezi cea mai facut. A venit in vizita Tony Blair sau cum il mai cheama pe presedintele Angliei. Si Bush, ca un cioban din Texas ce e el, care e incult, ia facut cadou niste DVDuri, ca erau la reducere. Da nu sa gandit ca poate DVDuri de America nu merg la DVDuri playere de Anglia. Ha ha ha, ce tampit. Ca nu merg. Toata presa din America acuma se rade de cat de mare tampit e Bush asta si cum nu stie el ca se exista mai multe tari pe lume nu nu mai Texasu si America si ca in alte tari DVDuri playerele e diferite ca alea din Texas sau America. Asai trebuie, sa rada lumea de el, daca e prost. Asai trebuie la America daca au ales un cioban presedinte in loc sa aleaga un intelectual care stie ca este mai multe tari pe lume.

17 Responses to Ce bou e Bush asta

 1. protectia copilului spune:

  Da’ de ce? In Anglia DVDurile merg numai pe dreapta?

 2. Barbosu Eugen spune:

  simai multe condinente

 3. kalmez spune:

  ei kkt. Blair e vinovat ca na aplicat pt green card si sai faca pe toti deailui americani. acumai salva Obama si aveau si DVDuri moka. ce fraer.

 4. HD spune:

  sunt un rahat fa-mi si mie reclama la noul blog pentru ca rahat mai mare si mai mirositor ca mine nu gasesti

 5. dadatroll spune:

  Da si in plus se pare ca te si iei dupa mine. Nu mai ca nai pus si antilope acolo pe blogul tau ca mine, da in rest le ai pe toate si inca cateva pe deasupra. Plagiat.

 6. ataraxia spune:

  Prost Bush ca nu i-a facut cadou si un dividi pleiar. Apoi, nu inteleg eu de ce americanii si englejii au dividi pleiare diferite, ca doar ei sunt buni prieteni.
  Acum m-am prins io de ce noi acasa nu comandam dividie de la amazonul american (pe langa faptul ca le gasim fri pe net).

 7. imperialistu spune:

  Bravo! Ba, adevarul e ca prost mai e Bush asta, ma! Si mai citeste si aiurea de pe prompter! Mai, dadatroll, recunoaste ca si tu il citesti pe Victor Davis Hanson 😀 .

  Salutari de la dujmanii boborului!

 8. dadatroll spune:

  Poate Victor Davis Harison asta ma citeste pe mine ca eu scriu ca Bush e un tampit din totdeauna. In plus, eu nu citesc. Eu nu mai scriu ca nam vreme de citit. Ca Gramo. Care si el poate ca se ia dupa mine.

 9. priscila saftoiu si elvis spune:

  Dadatrol,cine e astia Gramo?

  • dadatroll spune:

   Hai ca astai buna. Mam spart de ras pe mine. E cel mai mare blogar roman in viata. Din toate timpurile. E de fapt cel mai mare om in viata din toate timpurile si toate tarile din lume nu nu mai din Europa sau Romania.

   E un mare om. Un fel de Tudor Chirila numai ca nu si canta. Da in rest cum le mai spune el de la obraz la toata lumea si cu cat dispret Patrician te pune la punct mey ppl hai ca ma plicti mai rar. Cat de superior e el la mocirla asta de alti blogari care e fraieri si inculti si de la tara si nici macar nare camera digitala! Si nici macar nu citeste ca sa demonstrat stintific ca singurul blogar din lume care citeste e Gramo. Daca tu ai avea atatea calitati teai da mare, da Gramo e atata de modest si la locul lui, ceva mai rar.

 10. did spune:

  dadatroll, da’ ai uitat sa-i zici omului esentialul: gramo nu e numa’ unu, el e mai multi.

  deci nu e un fel de tudor chirila, e un fel de vama 😛

  eu n-am nimic cu gramo pt ca nu-i prea citesc, dar recunosc ca ma amuza foarte tare mini obsesia asta a ta :))) dupa cum povestesti tu, ei sunt un fel de chuck norrishi ai blogolumii.

 11. dadatroll spune:

  Deci acuma din greseala asa am zis cas numai unu da de fapt is mai multi. De fapt puteai sati dai si singur seama ca unde sa incapa atata aiere si fite intrunu singuru. Nare cum. Noroc cau mai bagat si in GramoKid, si in Gramocat, ca aia a mai facut ceva pui, plus GramoSoseta, Gramoscutitoarea de creioane a lui Gramo si asa mai departe.

  Sa sti ca dintro greseala din asta minora mau banat si ei pe mine. Cam uitat sa fac plecaciunea. E drept ca am zis ca ei sunt cei mai tari depe lume, ca ca ei nu e nimeni pe tot globul, limba in sus si in jos de la stanga la dreapta, cum se face la ei pe blog. Da la sfarsit ca eram cu treburi si eu am uitat sa fac plecaciunea obligatorie. Si mau banat.

 12. kalmez spune:

  niste genii de fraeri.

  dadatroale, la ce stil ‘zbuciumat’ practici tu, pare ca curand iei ban la toate blogurile depe lume, cu exceptia lu’ a tau.
  sau mai stii poveste, poate ti dai ban si pe blogu’ tau, sa te kalmezi odat’.

 13. dadatroll spune:

  Sa sti ca eu, adica noi ca suntem mai multi, ne banam uni la alti comentarile. Astea care le vezi tu sunt cele mai reusite din mai multe incercari.

 14. Drunk Fairy spune:

  Titlu e bun orice ar face Bush :))

 15. priscila saftoiu si elvis spune:

  dadatroll, mie-mi place ce spui tu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: