Spiciul lui Obama

Acum cateva zile Obama a tinut si el un spici. Si cum e traditia la aceste evenimente la sfarsit sunt prezentati din audienta cativa dintre americani care au facut ceva fapte deosebite extraordinare care merita sa fie mentionate. Printre ei a fost si o fetita din Carolina de Sud care a vazut ca scoala ei e cam darapanata ca na mai fost renovata de multi ani nu stiu cati da multi. Si cea facut? A scris o scrisoare la guvern sa le dea bani caso repare. Frumos si deosebit.

Din aceasi serie de eroi Obama a vrut sa il aduca la spici si pe pilotul carea prabusit un avion in Bufalo. Dar cum acesta din urma na fost disponibil, Obama a trebuit sa se multumeasca si cu unu care na fost chiar asa de mare erou ca na facut el mare branza ca numai a aterizat un avion pe un rau si na murit nimeni.

Reclame

47 Responses to Spiciul lui Obama

 1. dadatroll spune:

  Am uitat sa mentionez ca Obama ia raspuns la fetita aia care a cerut bani, si citez:

  „Federal aid in such cases encourages the expectation of paternal care on the part of the Government and weakens the sturdiness of our national character.”

  Ce magar. Na vrut sai dea bani la fetita.

 2. Barbosu Eugen spune:

  mor- dat lacrimile

 3. dadatroll spune:

  Da. Si mie. In loc sai dea bani. De ce se zgarceste, ca nus bani lui?

 4. protectia copilului spune:

  Ba a facut bine O’Bama.
  Fetita vrea sa-si ia multa, multa ciocolata si bomboane. ‘Poi face multe, multe carii si ‘poi cere si bani pentru dentist. ‘Poi dentistul uita un ac in gingie, se umfla toata fata. ‘Poi cere bani si pentru operatie estetica. ‘Poi moare de la operatie si cere si bani de inmormintare. ‘Poi?

 5. priscila saftoiu si elvis spune:

  Poi elvis ma-treaba:poi cine e prostu asta?

 6. fanitza spune:

  la 0:57 începe grosul

  e maniac obama asta. are nişte speechuri jos cu pălăria. o adevărată desfătare la urechi să le auzi.

  dacă obama s-ar fi născut înaintea muzicii, astăzi nu ar fi existat muzică, ci obama.

  ce păcat totuşi că muzica nu ţine de foame! 😀

 7. dadatroll spune:

  Ce tu ti cu Bush? Bush e ca Hitler. Obama nu e ca Bush deci prin urmare nu e ca Hitler. Deci nai cum sa ti cu Bush ci nu mai cu Obama.

 8. fanitza spune:

  dadatroll, greseşti, mie îmi place obama!

  dacă aş fi acum lângă el, i-aş cere un autograf! 😉

 9. fanitza spune:

  vad ca au privatizat linkul… probabil se tem de conspiratorii romani! 🙂

  aici e linkul nou pentru cei interesati:

  actiunea incepe la 1:19

 10. Mixer spune:

  O alta ineptie marca dadatroll. Bai imbecilule, tu ce te asteptai, sa inceapa Obama sa imparta bani ca Becali ?

  Spune si tu ceva care are sens nu numai tampenii. Pun pariu ca nu ai vazut America decat in filme da vad ca esti mare comentator al ei.

 11. Lorena Lupu spune:

  domnu’ Mixer, nu vă înţeleg: dacă pagina asta vă stârneşte atâta repulsie, de ce vă chinuiţi de unul singur citind-o?

 12. Mixer spune:

  Din acelasi motiv pt. care dl Dadatroll comenteaza pe altii (Gramo de ex.). Doar ca el fiind baeat da comitet nu baneaza ca alti prosti. Da l-am urmarit cum intra pe blogurile altora si-i face prosti netam nesam. De aceea, consider just ca si altii sunt indreptatiti la o astfel de atitudine, nu crezi ? Mai ales ca Dadatroll spune mai multe prostii decat juma de blogosfera la un loc (in cunoscutu-i stil analfabetic).

 13. Lorena Lupu spune:

  şi dacă l-aţi vedea pe dl Dadatroll aruncându-se în cap de pe ghizdul fântânii, aţi face acelaşi lucru, pentru că „şi alţii sunt îndreptăţiţi la o astfel de atitudine”? 😆

 14. Mixer spune:

  Da ! Numai el sa aiba voie sa fie prost ?

 15. protectia copilului spune:

  Dinu Mixer, sa inteleg ca te simti singur? Sau nu-ti place concurenta?

 16. Mixer spune:

  Ba-mi place concurenta si imi alunga sentimentul de singuratate 🙂 .

 17. protectia copilului spune:

  Q.E.D.

 18. priscila saftoiu si elvis spune:

  Auzi domnu'”prezervativu copilului”doar noi avem voie sa identificam comentatorii…cum care noi?eu,elvis si peter imre.Auzi domnu Dinu Mixer,dar pina la urma cine e aia etica nicomahica sa ne baneze pe noi?

 19. priscila saftoiu si elvis spune:

  Vai,domnisoara Lorena,il vedeti pe Domnul Dadatrol atit de fachir incit sa se arunce cu capul pe ghizd?

 20. Mixer spune:

  Etica Nicomahica e o manelista mijdo. Baneaza pe cine vrea mujkii ei. Pe Dada l-a banat ca e urat, prost si agresiv(cum sunt eu pe blogul lui), mai sunt si altii banati ?

 21. protectia copilului spune:

  Sa nu va fie cu banat, da’ de ce va luati de copiii de la blog?
  Eu il cunosc pe Dada de mic, a avut o viata grea. L-am ajutat anul trecut sa-si faca buletin.
  O sa invete si bunele maniere si gramatica, incet, incet.
  Voi, ditamai VIP-urile, ar tb sa fiti exemplu. Cand colo, spuneti si faceti numai porcarii. Presa e plina de ispravile voastre.

 22. fanitza spune:

  mister mixer,

  esti un troll! 🙂

 23. Mixer spune:

  Mister Mixer e unul din cei ofensati absolut pe degeaba de troll in propria curte. Mi-a atras atentia si am tras o privire pe net spicuind din agresivitatile gratuite ale micului(marelui1?) imbecil. Privind un pic „productia” intelectuala a mnealui, m-a apucat indignarea. Bunul simt spune ca nu are dreptul la nici o remarca dar el cum nu are bun simt isi scuipa toxina pe unde apuca.

  Am remarcat ca asta e activitatea principala a micului oligofren. Asa ca acum ii returneaz favorurile de demult.

 24. Mixer spune:

  S’apoi tampenia inefabila a „micului Dada” se reflecta in toate posturile sale. Reactualizand: Dadatroll voiai ca Obama sa inceapa sa imparta bani ca Becali ca sa fie ok pt. tine, sau ce voiai sa spui in baiguiala initiala ?

  Nu se poate sa nu observati ca nu spune decat prostii ieftioare, ca el.

 25. fanitza spune:

  bun!

  dar atunci cum îţi explici că dadatroll-ul are oaspeţi de seamă la el pe blog, cum ar fi anaayana sau lorena lupu? şi am mai văzut câţiva!

  şi de asemenea, cum îţi explici că dadatroll se menţine la înălţime pe blogulul lui cezar paul-bădescu? poate că ceva are, totuşi de spus!

  eu personal cred că dadatroll este o reacţie la adresa non-valorii din blogosferă. şi în acelaşi timp o sursă foarte bună de umor!

 26. fanitza spune:

  „Mister Mixer e unul din cei ofensati absolut pe degeaba de troll in propria curte.”

  nu se numeşte insultat, se numeşte trolling! 😀

 27. priscila saftoiu si elvis spune:

  noi il „respectam”pe dadatrol nu pentru ca este mai prost ca noi(mai ales decit elvis)ci pentru ca nu baneaza.Dupa parerea mea si a lui imre este un prost ok…spre deosebire de alta specie de prosti mult mai agresivi cum ar fi cezar paul belmondo si bratul isuciu…parerea noastra(mai ales a mea).Auzi Dinule,apropo de etica aia,nu e mult mai obligatorie decit o buna digestie,de pilda.

 28. Lorena Lupu spune:

  nu pot să nu remarc că dadatroll şi-a scris ofensa – dacă o fi fost ofensă! – cu identitate asumată şi link la blog, iar mixeru’… poate fi chiar mixeru’ meu de la bucătărie pe care cred că l-am uitat pornit, şi cine ştie ce ravagii face.

  dadatroll, ca şi luminasfântă, sunt pamflete la adresa obtuzităţii noastre, a tuturor. o fi greu să observi tenta de pamflet, dacă nu scrie fiecare cu litere de-o şchioapă „acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare”?

  dar te întreb eu, domnule mixer… în postarea de care s-a legat dadatroll – pe nedrept, spui dumneata – eşti aşa de sigur că spuneai cine ştie ce mari adevăruri infailibile şi incontestabile? sau avea ea, postarea, o breşă de logică pe undeva, de unde a pornit şi ironia trollului? dacă se poate cu link, să vedem şi noi cât de insultător a fost, am fi foarte recunoscători.

 29. protectia copilului spune:

  Korekt, Lorena. Dovada, dovada!

 30. ataraxia spune:

  devine interesant. dadatroll, nu fi tristi ca noi suntem de partea ta.

 31. Barbosu Eugen spune:

  nu fi tristi, ca Iliescu comunisti

 32. ataraxia spune:

  ce poet este dl. Barbosu 🙂

 33. priscila saftoiu si elvis spune:

  bai,ia potoliti-va ca vrea dinu sa se gindeasca…gindeste-te mixere!

 34. priscila saftoiu si elvis spune:

  si pina la urma de ce sa ne baneze eticul ala?

 35. Mixer spune:

  Hai mai sa fim seriosi, de cand e „Dadatroll” o identitate asumata ? Voi chiar ati luat-o razna. Adica eu care’s cu nume si prenume pe blog (ca asa trebui sa fie toata lumea) sunt acuzat de lipsa de fairplay atunci cand entitatea XXX, care dracu stie cine e, vine si-mi comenteaza pe blog. Mai vorbiti de logica cica…

  Argumentul Lorenei e straveziu ca un somalez in criza. Adica tu ai pretentia ca scrii numai adevaruri infailibile pe blog, sau ca spre asta ar trebui sa tindem ? Hai sa fim seriosi un pic. Si apoi, who the fuck is this fuck (dadatroll), ca sa-i permit sa-si dea cu parerea despre mine ? Nu as fi spus poate nimic daca as fi gasit ceva cat de cat inteligibil pe blogul lui, dar examinand productia industriala am vazut ca e doar „noise” informatic si nimic mai mult.

  Nu las toti balbaitii sa se bage’n seama. Modul cum scrie mi se pare total lisit de sare si piper, nu are NICI UN HAZ. Si nu e doar parerea mea.

  Nu dau doi bani pe blogul lui de cacat si de aia vorbesc urat aici ca sa-i poluez blogul cu niste comentarii care stiu ca nu-i pica bine. Trolul este alter ego-ul unui om de 2 bani.

 36. dadatroll spune:

  Vezi cai scris troll cu decat un singur l cea ce nui corect. In al doilea rand dadatroll e o identitate asumata de mine. Vine dela Dadat Roll nare rost sati explic eu acuma. Si in al doilea rand ce blog ai tu cu numele de Mixer ca nu a auzit nimeni de el. Eu am blog de suces care are si peste sase vizitatori pe zi. Cateodata.

 37. Mixer spune:

  Serios ??? Cred ca te-ai gandit mult la raspunsul asta. Si Mixer e o identitate asumata(de mine, normal). Vine de la Mix Er da nu vreau sa-mi irosesc vremea cu explicatii savante. In al 3 lea rand am email cu mixer care e celebru la mine in apartament da tu ca un incuiat normal ca nu ai auzit de el. Iar blogu meu e vizitat si toti extraterestrii din zona 51 nu ca al tau, la care se uita doar 6 omuleti cu pielea rozalie.

 38. protectia copilului spune:

  Mixer, de cand esti critic de blog? Detii monopolul umorului din blogosfera sau de aiurea?
  Nu stiu ce grozavie ti-a zis pe blogul personal, dar e clar ca Dada are simtul umorului mai dezvoltat decat al tau, rezista/replica mai bine la injuraturi.

 39. dadatroll spune:

  Nici macar nare blog ca dacar avea lar pune aici sa vedem ce scrie. Nici macar nu are link la blog. Ca nici macar nu stiu carei blogul lui sa ma duc sa ma rad si eu pe blogul lui de el da nu cred ca are. Blog.

 40. protectia copilului spune:

  Asa e, Dada. Nici macar nu stii pe cine ai injurat. 🙂
  Mie mi-ai placut cum le-ai zis-o lui Adi si Mihnea.

 41. priscila saftoiu si elvis spune:

  cine nu are blog?

 42. dadatroll spune:

  CInei Adi si Mihnea?

 43. protectia copilului spune:

  Copii rai cu blog la PSD. Sa nu te mai joci cu ei, te invata numai rele.

 44. dadatroll spune:

  Dinu Mixer asta nare blog.

 45. Mixer spune:

  De parca mi-as fi propus sa am simtul umorului pe blogu’ imbecilului. Am venit aici la scandal, asa cum vine si el la altii, nu ca sa ma rup in replici cu micul idiot. Nu e pe masura mea ca sa fac asta.

  Am venit sa fac pipi pe blogul unde se scriu NUMAI tampenii. Eu ar trebui sa ma oftic acuma si sa-mi pun intrebari existentiale pentru ca mi-a zis entitatea XXX ca imbecilul la care nu gasesti 3 propozitii coerente in toata maculatura lui electronica e mai plin de haz. Repet: ca si cum mi-as fi propus asta.

 46. Ce vorbest, a tinut si el un spici. Tine cate doua pe zi, zici ca din aia isi ia aerul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: