Adevaratul motiv pentru carea invadat Bush Iraku

Deci se tot spune ca Bush a invadat Iraku pentru petrol. Sau casa se realeaga. Sau pentru casa arate lui tacsu ca el e mai tare ca el ca el nu a invadat decat Kuweitul pe cand el osa invadeze pana si Bagdadul. Dar nici una din aceste explicati nu sunt adevarate. Micael More arata intrun documentar senzational cum nea obisnuit el ca motivul pentru care Bush a invadat Irakul e fost altu.

Deci a fost mai de mult pe Hystory Chanell un documentar cu armata in primul razboi din golf. Si era tare bun. Si Bush a pierdut vreo trei episoade cand era guvernator la Texas ca era si el cu treaba. Si Bush a tot cerut sase dea episoadele astea in reluare si nu sau dat. Si atunci Bush sa gandit: daca ajung eu presedinte, poate daca le cere presedintele o sa le dea in reluare. Si atunci Bush a candidat pentru presedinte sia ajuns presedinte sia cerut sa se dea in reluare episoadele alea si tot nu sau dat. Si atunci Bush a spus ca daca nu vreti voi sami dati episoadele alea in reluare, imi fac eu episoadele mele ca si eu o sa invadez Irakul.

Total senzational filmu. Cu interviuri la soldati din primu razboi din Golf, la soldati din Razboiu din Vietnam, la aia care fac grila de programe de la Histery Chanel, cu postasu lui Bush depe vremea cand era guvernator, cu bucataru, cu Hugo Chavez, cu John Kerry, cu Hillary Clinton si toti confirma ca asa e ca deaia a invadat Bush Iraku sau detali importante care sustin teoria asta (stiati ca Bush manca burito? care se face cu sos iute?)

Cel mai bun film de Micael More pana acum. Recomandat la maxim!

Si acuma ca osa ajunga Barack Obama presedinte numai e nici un pericol, ca Obama fara sal intrebe nimeni sa opus la razboiu din Irak si Obama se uita nu mai la Law and Orders si astea se dau in reluare de oricate ori vrei.

Reclame

16 Responses to Adevaratul motiv pentru carea invadat Bush Iraku

 1. morbo spune:

  da in noi cine a tras in 21-22? ca tot teroristii lor. da’ ai nostri? de ai nostri de ce nu se mai zice nimic? ca acum au monopolizat americanii si asta.

 2. dadatroll spune:

  Cum cinea tras? Bush a tras. Si pe Hagi tot Bush la pus sa fie antrenoru de fotbal la Nationala. Si sti cand a plouat atunci cand ai crezut ca o sa faci plaja? Tot din cauza la Bush, da nare vreme omu sa faca filme cu toate astea, nu mai cu cei mai importat.

 3. anaAyana spune:

  episoadele alea o să se ia în reluare şi buş o să se supere fără să-l întrebe nimeni

 4. morbo spune:

  acuma glumesc, dar cred ca bush s-a ocupat de gazonul de pe 23 august cand am piert 2-5 cu danemarca, iar in retur a umblat la urs maier ca sa prelungeasca intolerabil de mult meciul. ca nu pot sa zic nici in gluma ca a umblat si la dorinel.
  si toate mana-n mana cu nastase.
  altfel, le cam invarte cum vrea moore asta. dar cu obama as vota daca as putea si as avea chef ceea ce nu prea cred ca am vazut ca voteaza cu calculatorul si io trag linie la bancomate.

 5. nuzau spune:

  A zis Valentin Stan ca „Oprescu e obama Romaniei”. Prin urmare Obama e strain de grupurile de interese, e bucurestean get-beget si doftor pe deasupra.
  Pe de alta parte si Obama e Oprescuul americii: Obama se opune el acum razboiului din Irak, ca doar e campanie electorala („Dupa razboi, in campanie electorala, multi pacifisti se arata”), dar de fapt e un fanfaron care ar zice cam orice, deci intr-adevar seamana cu Oprescu. => Michael Moore=Stan

 6. Safta Nebuna spune:

  Deci oricum navea de ce sa invadeze pentru petrol ca acuma e scutere din alea care merg shi cu spirt, tuata lumea shia luat. Shi daca le lipsea spirtu, care nu l-e lipseshte, invada alta tzara cu mai mult spirt ca in Irac nici nu ie spirt ca ie interzis.
  Da nici pentru serealu ala nu a ivadat Bush Iracu, ca serealu e pe yutube, a-m verificat. Potea sal vada orishicand.
  S-e pare c-a totush la invadat pentru curmale. Sereos, s-e pare c-a America nu ma-i avea curmale deloc, decit din alea posmagite si alea putine in depozit. Nu ma-i mincasera curmale pruaspete de ani de ziel, nu s-e ma-i putea. Shi America e puternica, nu ca noi, cind vrea curmale, ISHI EA SINGURA.
  De asemenea, se pare c-a uamenii lor vroia s-a mearga l-a lucru in Irac (ca e-i nu merg in Spania c-a nu l-e place Eoropa), dan IRac nu preai de lucru, ca capshuni nus, chelneri nu are nevoie, duar curmale dar alea cad singure din pom. Ashea ca nu ptuea s-a se duca decit ca soldatz. Shi se cistiga f bine ca soltatz, am auzit io. Shi pe americani nui omuara, duar pe altii din alte tzari.

 7. Nastratin spune:

  Mda sunt bune filmele lui Moore. Mersi de recomandare, o sa-ncerc sa-l vad si eu.

 8. Alandra spune:

  E şi cu împuşcături filmul?
  P.S.
  Bine că au scapat deontologii de o grijă: nu mai e vinovat Base pentru tot.

 9. saxofonul spune:

  daca morcovul se moaie vara?

 10. fanitza spune:

  zice bush ăsta multe lucruri şi mare om e… şi el şi taică-său. s-au făcut multe filme despre el şi multe articole s-au mai scris! 😉

  barack joacă rolul băiatului simpatic. însă va prinde maxim un mandat! 😉

 11. Safta Nebuna spune:

  Deci io iara vorbesc singur aicea shi io care ziceam c-a miam gasit tovarash din carter cu care s-a vorbex pe net. Da mie numi raspunde nimeni cred ca avetz ceva cu mine.

 12. anaAyana spune:

  eu mă întreb cum de ai scris aşa post lung, îmi vine greu şi să număr câte cuvinte are

 13. Mac-Mac spune:

  @ anaAyana: Mda, şi nu doar cuvinte, dar coerenţa în idei impresionează. Gramatica s-a răstignit singură de mult…

 14. dadatroll spune:

  Deci mam entuziasmat si eu cand am auzit deasa un film de bun.

 15. Vio spune:

  n-ati fost voi in america cand s-a pornit razboiu’ sa auziti ca nici cartofii nu mai era frantuzesti, nici statuia libertatii nu le mai trebuia. d’aia a invadat bush iracu, sa le fac in ciuda la frantuji.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: