Nu exista om mai prost ca unguru

Cin ma mai enrvaza pe min sunt oamnii kre isi iau masina verd. Da c, sunt unguri? O masina verd e k o broasca rosie. Si nu ma refer aici la broasca aia d la usa. Si nici la USA, ca in Unitd Stats of Amerik.

D c ma enrvaza pe min ungurii? K isi iau masina verd. Si daca mrgi in Covasna, ca sa nu mai spun d Harghita, nu vor sa vorbeasca romaneste cu tin. Da c e tara lor? Ei au facut Unira? La voi acasa sa nu vorbiti romanest, da in Covasna, ca sa nu mai spun d Harghita, ei trebuie sa vorbeasca limba lor matrna, romana, nu limba lor paterna.

9 Responses to Nu exista om mai prost ca unguru

  1. Ted Doru Pope spune:

    Na! mit csinalsz? Jo napot kivanok!

  2. dadatroll spune:

    Bai, mananci seminte?

  3. Groparu spune:

    Ba, ba exista om mai prost ca unguru’, sh mi-i ashea de rujinica s-o admit, ghe mi-i sh rushine mah: romanu, mah, romanu. E. Sh io, ca roman original, rod al Valcei sh al Sighiului, nu trebe decat sa ma duc in capitala Romaniei Mari, recte buda aia cu ciuma (Buda-Pesta) sh sa ma simpt ca un mizerabil. E drept ca avuram opinca pe turnu’ Parlamentului lor, sh folcloru’ nost’ cam bate la cur orice alt folclor, da’ cam atat. Wuaaaaaah :((

  4. dadatroll spune:

    In ce limba scrii, ca nu inteleg nimic. Zici ca tiganu e mai prost ca unguru?

  5. Ginette spune:

    Tu chiar esti timpit.

  6. blackmetal spune:

    foarte tare frate. şi eu urăsc atitudinea asta sfidătoare a lor. i-aş da afară pe toţi, dacă nu vor să fie cetăţeni români, care vorbesc limba oficială a ţării.
    dar, pare-mi-se, nici tu n-o prea vorbeşti!!! de ce te schimonoseşti aşa? e mai uşor de scris? află că e foarte greu de citit” e mai „cool”? nu mi se pare…
    dacă tot îi blamezi pe ei, fii tu cel care demonstrează că-şi cunoaşte şi respectă limba maternă. şi că îi place să o vorbească şi scrie corect!!!

  7. dadatroll spune:

    Ce inseamna cool? E de bine sau de rau? Si eu stiu limba, ca nu sunt ungur.

  8. blackmetal spune:

    aha, deci te-ai prins!
    i rest my case! (tot engleză, ştiu!) 😀

Lasă un comentariu